Oda Başkanımız Ahlat Derneği’nin etkinliğine katıldı

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Başkanımız Sayın Bilal Dağdağan, Ahlat Kültür Turizm Tanıtma ve Yardımlaşma Derneğini tarafından İstanbul’da düzenlenen etkinliğe katıldı.

İstanbul Büyükçekmece AKM Merkezinde düzenlenen ve STK’nın katılım gösterdiği etkinliğe katılan Oda Başkanımız Sayın Bilal Dağdağan, düzenlenen etkinlikten ötürü Ahlat Kültür Turizm Tanıtma ve Yardımlaşma Derneği yöneticilerine teşekkürlerini iletti.

İstanbul’da Ahlat havasını yaşadıklarını ifade eden Oda Başkanımız Sayın Bilal Dağdağan,  etkinliğin çok güzel bir havada geçtiğini dile getirerek, organizasyonda emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Düzenlenen etkinliğe BETAV yönetim kurulu Başkanı Ahmet Eren, Oda Başkanımız ve BİGİAD Genel Başkanı olan Sayın Bilal Dağdağan, Bitlis Platformu Başkanı Selim Korkmaz, BİDEF Fedarasyonu Başkanı Yaşar İzsiz ve AHİDER Dernek Başkanı Behzat Tarhan’ın ve çok sayıda Bitlisli hemşehrimiz katılım gösterdi.

Öncekini Oku

Oskar ödülü alan Şazime Hancı’dan Oda Başkanımıza ziyaret