17-18 Nisan 2014 tarihlerinde fuara iştirak eden heyet fuar dönüşü 18 Nisan 2014 günü Akşam yemeğinde Odamıza  kayıtlı Gıda,Turizm,Tekstil ve Turizm alanında faaliyet gösteren sektör temsilcileri ile akşam yemeğinde biraraya gelerek işbirliği imkanlarını konuştu.

Uşneviye Belediye Başkanı Sayın Seyyed Kemal Aldın Taheri ve beraberindeki 22 kişilik heyet,TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Danışmanı Sayın Erkut Temiz ve Odamıza kayıtlı sektör temsilcileri,Adilcevaz Belediye Başkan9ı Sayın Necati Gürsoy , Odamız yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile birlikte yenilen akşam yemeğinde konuşan Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Bilal Dağdağan  heyetle biraraya gelmekten duydukları memnuniyeti belirterek, ülkeler arası işbirliğinin önemine değindi. İran ile çok yakın bir sınır komşusu olmamızın avantajlarına değinen Dağdağan,bu ziyaretin  karşılıklı işbirliği ve ticaretin gelişmesine katkı sağlaması dileğinde bulunarak, bu ziyaretlerin karşılıklı artması dileğinde bulundu.