Bitlis tv de canlı yayın programı ve Tatvan Kültür Merkezinde konser veren Bitlis’ li sanatçımız Serhat USTA odamızı ziyaret etti. Meclis Başkanımız Sayın İhsan BAKIRHAN, Yön. Krl. Bşk. Yrd. Sayın Cengiz ŞAHİN ve Genel Sekreterimiz Sayın Rahime YILMAZ ACET’ in misafir perverliği ve sıcak karşılamalarından dolayı teşekkürlerini dile getirirken, Nisan ayı içerisinde Bitlis İsmail Eren Spor Tesislerinde konser vereceğini ayrıca ” Elveda İstanbul Gidiyorum Bitlis’e ” ve albümündeki 4. eser olan ” Ölesim Gelir” adlı eserlerine Tatvan’ da klip çekeceğinin müjdesini verdi.

Meclis Başkanımız Sayın İhsan BAKIRHAN, ”böyle güzel değerlerin çok zor yetiştiğini, bu değerlere gerek STK lar, gerek Bitlis’ in büyük İş Adamları  ve İdari Kurumların sahiplenmesi gerekmektedir. Biz Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası olarak bünyemiz dahilinde tüm desteğimizle sanatçılarımızın arkasındayız” dedi.