Bitlis Dernekler Federasyonu ( BİDEF ) Başkanı Sayın Yaşar İZSİZ ve berbaerindeki heyet akşam yemeğinde ağırlandı. Yemekten sonra Adabağ A.Ş. ‘ nin toplantı salonunda bir araya gelen grup, güzel bir sohbet eşliğinde Bitlis’ i tüm Ülke çapında daha iyi bir şekilde tanıtımını yapmak, planlar ve projeleriyle fikir alış verişlerinde bulundular. Toplantıya katılan Tatvan STK başkanları, Adilcevaz Belediye Başkanı ve Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı  da fikirlerini düşüncelerini aktardılar. Yönetim Kurulu Başkanımız tarafından Sayın İZSİZ’ e Tatvanname takdim edildi. Toplantıya sıcak esprileriyle katılan Tatvan Gençler Birliği Spor Klübü Başkanı Sayın Muhsin OBALI, Sayın Yaşar İZSİZ’ den destek sözü aldı. Sayın İZSİZ, adım atmış olduğumuz projelerimiz var. Yapılan çalışmalarımız doğrultusunda büyük bir projeye imza attığımızda, proje doğrultusunda Federasyonumuza gelecek olan ilk nakti akışın Tatvan Gençler Birliği Spor Klübüne gönderileceğini bildirdi.