Yönetim Kurulu Başkanı Bilal ADABAĞ, Erzurum programı çerçevesinde Doğu Anadolu Projesi’ni (DAP) ziyaret etti. Başkanımıza Odamız Genel Sekreter Yardımcısı Mümtaz ARSLAN eşlik etti.

DAP’ta Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet ÖZDOĞAN ile görüşen Oda Başkanımız Bilal ADABAĞ, “İlimiz projelerine yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür ederim. Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası, İl Özel İdare ve Tatvan Belediyesi tarafından yapılacak olan Tatvan 1. Organize Sanayi Bölgesi için proje desteğinizi bekliyorum. Ayrıca 4-6 Kasım tarihlerinde Odamız, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Bitlis Eren Üniversitesi ile Nevşehir Hacı Bektaşı Veli Üniversitesi’nin düzenleyeceği Uluslararası Pomza Perlit Sempozyumu düzenliyoruz. DAP destekli bir pomza perlit AR-GE çalışmaları için laboratuvar desteğinizi bekliyorum.” Dedi.

DAP Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Mehmet ÖZDOĞAN Laboratuvar desteği verebileceklerini belirterek “AR-GE desteğinizi bakanlığa bildireceğiz. Olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum. Bitlis ili pomza ve perlitin başkenti durumunda. Sizden böyle bir talep gelmesi bizleri sevindirdi. Odalarımızın üniversitelerle koordineli çalışmalar yapması, yeni iş alanları açması, katma değerli ürünler oluşturması bizler için çok önemli. Bu tarz programlara her zaman desteğimiz olmuştur.” Dedi.

Başkanımız ayrıca 4-6 Kasım tarihleri arasında yapılacak olan “Uluslararası Pomza Perlit Sempozyumu”na katılım sağlayacaklarını belirtti.