Yönetim Kurulu Başkanı Bilal ADABAĞ, Erzurum programı çerçevesinde Erzurum Ticaret Borsasını ziyaret etti. Başkanımıza Odamız Genel Sekreter Yardımcısı Mümtaz ARSLAN eşlik etti.

Burada yaptığı açıklamada “Üyelerimizin işlemleri Van ve Batman’da yapılmaktadır. Fakat üyemizin her sorunu için çekinmeden Erzurum TB her zaman sorabiliyoruz. Başkanımız Yıldırım Hakan ORAL ve Genel Sekreterimiz Ensar KORUCUK her zaman yanımızda oldular. Bu vesileyle misafirperverliklerinden ve yardımlarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. “

Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Yıldırım Hakan ORAL yaptığı açıklamada “Başkanımızı Borsamızda ağırlamaktan şeref duyuyoruz. Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası her zaman bölgenin parlayan yıldızı. Bir gün önce basından, bugün ise Başkanımız Bilal ADABAĞ’dan öğrendiğimiz kadarıyla TOBB Akreditasyon denetiminden puanını artırarak çıkmış durumda. Odanız ve bölgemiz adına çok sevindim. Başarılarınızın devamını diliyorum.” Dedi.