Vangölü Aktivistleri Derneği Başkanı Dr. Erdoğan ÖZEL ve Denetim Kurulu Başkanı Cemal YILDIRIM, Odamızı ziyaret etti. Ziyarette Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Bilal ADABAĞ, Başkan Yardımcısı Yılmaz LEBİT, Meclis Üyeleri Hakim BARAN, Ecevit ÖZKAN ve Vacip DEMİR hazır bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanımız Bilal ADABAĞ, “Vangölü Aktivistleri bölgemiz için bir değer. Çalışmalarınız taktire şayan. Daha önce birlikte bazı çalışmalar yapmış ve olumlu sonuçlar elde etmiştik. Şimdi çalışmaları bir adım daha ileriye taşımak için birlikte projeler hazırlamak, istişareler yapmak bölgemiz için önem arz etmektedir. Ziyaretiniz bizleri memnun etti” dedi.

Vangölü Aktivistleri Derneği Başkanı Dr. Erdoğan ÖZEL, “Başkanımız Sayın Bilal Bey’in dediği gibi daha önceden birlikte hareket ettiğimiz çalışmalar oldu. Yapılan bu çalışmalar ileride yapacağımız ortak projeler açısından bizlere umut verdi. Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası, Bölgemizin değerli bir Odası. Yapılan çalışmaları takip ediyor ve taktir ediyoruz.” dedi.