Adilcevaz Kaymakamı Sayın İsmail DEMİR ve Adilcevaz Belediye Başkanı Sayın Necati GÜRSOY, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Bilal ADABAĞ’ı ziyaret etti.

Adilcevaz Kaymakamı Sayın İsmail DEMİR ve Adilcevaz Belediye Başkanı Sayın Necati GÜRSOY makamında ağırlayan Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Bilal ADABAĞ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Öte yandan; bölgemizin son durumu ve planlanan projelerin de görüşüldüğü ziyarette fikir alışverişinde bulunuldu.

Oda Başkanımız Adilcevaz ilçemizde yürütülen başarılı projelerden dolayı heyete takdir ve tebriklerini iletti.

Adilcevaz Kaymakamı Sayın İsmail DEMİR ve Adilcevaz Belediye Başkanı Sayın Necati GÜRSOY, 2021 yılında yeniden düzenlenen Meclis Toplantı Salonunu ve Hizmet Katını gezerek bilgi aldılar. Burada bir açıklama yapan Kaymakam DEMİR, “Birçok Oda ve Borsayı gezdim. Gerçekten Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıt üyeler oldukça şanslı. Temiz ve ferah bir ortamda hizmet verildiğini görüyorum. Başkanımız Sayın Bilal ADABAĞ ve ekibine teşekkür ederim” dedi.

Ziyarette; Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Yılmaz LEBİT ve Sayın İsmail ALKOÇ’ta hazır bulundu.