Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Yılmaz LEBİT, Genel Sekreter Mücahit DİKSİN, Genel Sekreter Yardımcısı Mümtaz ARSLAN ve Odamız Üyeleri ile birlikte “Van İnşaat Yapı ve Emlak” fuarına katılım sağlandı.

19-22 Mayıs 2022 tarihleri arasında Van’da düzenlenen ve 60 sektörden katılımcının olduğu “Van İnşaat Yapı ve Emlak” fuarına odamız üyeleri ile birlikte katılım sağladık. Odamızın davetlisi olarak fuara katılım sağlayan değerli üyelerimiz katılımdan dolayı oldukça memnun olduklarını belirttiler. Üyelerimiz bu tarz etkinliklerin sürekli hale getirilmesi kendileri ve oda için oldukça önemli olduğuna vurgu yaptılar.

Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yılmaz LEBİT, son iki yıldır Oda üyelerimizi bu tarz etkinlik ve fuarlara götürmekteyiz. Van’da düzenlenen ve üyelerimizi götürdüğümüz ikinci fuar. Mart ayında da Erzurum’da düzenlenen Kariyer Fuarına yine üyelerimizi götürmüştük. Özellikle çevre illerde düzenlenen fuarlara üyelerimizi götürmek öncelikli amaçlarımız arasında. Sonraki aşamalar ulusal ve uluslararası fuarlara katılım sağlamak en büyük amaçlarımız arasında, şeklinde görüşlerini belirtti.