19.10.2023 tarihinde Odamız TOBB Genç Girişimciler İcra Kurulu seçimleri yapıldı.

Tek liste halinde girilen seçimden sonra  Bermal Akbay yaptığı açıklamada;

“Değerli İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri teşekkür ederim. Bir önceki dönemde bizimle beraber olduğumuz arkadaşlarımıza, özellikle saygıdeğer TOBB İl Kadın Girişimcileri Kurulu Başkanı Rahime Yılmaz Acet’e emeklerinden ve sağlamış olduğu destekten dolayı teşekkür ederim. Teslim almış olduğumuz noktada hizmet adına üzerine bir tuğda da bizler tarafından bırakılması beni ve değerli yol arkadaşlarımı mutlu edecektir. Yeni bir ekip yeni bir vizyon ile çıktığımız bu yolda Allah bizleri utandırmasın. Üyesi olduğumuz Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası ile kadınlarımıza ön ayak olmak en büyük hayalimiz. Gerek teknik, ekonomik ve sosyal projeler adına Odamız ile birlikte hareket edeceğiz. Aktif olma ve sonuç alma adına yola çıktık ve başaracağımıza eminiz. Ben değil biz ilkesi kendimize rehber edineceğiz. Yönetim Kurulu Başkanım Sayın Bilal Adabağ’a ilgi ve sağlamış oldukları seçim ortamı için ayrıca teşekkür ediyorum.” Dedi.

23.10.2023 tarihinde yapılacak ilk toplantı ile TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı, Yardımcısı ve Yönetim Kurulu seçimi yapılacaktır.