Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, Tatvan Kaymakamı Dr. Remzi Demir,  Bitlis İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Eyüp Subaşı ve İl Bitlis İl Emniyet Müdürü Ortaç Şekeroğlu Odamızı ziyaret ettiler.

Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, Tatvan Kaymakamı Dr. Remzi Demir,  Bitlis İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Eyüp Subaşı ve İl Bitlis İl Emniyet Müdürü Ortaç Şekeroğlu’nu Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bilal Adabağ, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri tarafından karşılandı.

Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Adabağ, Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, Tatvan Kaymakamı Dr. Remzi Demir,  Bitlis İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Eyüp Subaşı ve İl Bitlis İl Emniyet Müdürü Ortaç Şekeroğlu’na Odamıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.