TOBB tarafından düzenlenen 2022 Akreditasyon Töreni’nde akreditasyon denetimlerinden başarıyla geçen Oda-Borsalara sertifikaları takdim edildi.

Üyelerimize en üst düzeyde hizmet sunma adına dahil olduğu Akreditasyon Sistemini başarıyla geçerek hizmet kalitesini tescilleyen odamıza da belgesi verildi.

Oda Başkanımız Bilal Adabağ, Odamız Yönetim Kurulu, Meclis Üyeleri, KGK ve KGK üyeleri ile odamız üyelerinin katılımıyla TOBB’da düzenlenen törende Odamızın sertifikası TOBB Başkanımız Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından takdim edildi.

TOBB Başkanımız, ödül töreninde ayrıca; Oda Başkanımız Bilal Adabağ ve Odamız heyetine tebrik, teşekkür ve başarı dileklerini iletti.

Üyelerimize sunduğumuz Avrupa standartlarındaki kaliteli hizmet anlayışımızı almış olduğumuz Akreditasyon Sertifikasıyla bir kez daha tescillenmiş olduk.

Düzenlenen törene; Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak ile oda ve borsa başkanları ve üst düzey çalışanları katıldı.