Fuara Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yılmaz LEBİT Tatvan İlçe Kaymakamı Tekin Erdemir, Eren Üniversitesi Rektörü Necmettin ELMASTAŞ, Tatvan Belediye Başkanı M. Emin Geylani, İl Müdürümüz Mehmet Emin Korkmaz, İlçe Müdürümüz Abdullah Yüzer, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Fuarda öğrencilerin danışman öğretmenleri gözetiminde hazırlamış olduğu projeler katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.

Fuardaki bütün projeleri inceleyip, projeler hakkında öğrencilerle sohbet eden Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yılmaz LEBİT, , “TÜBİTAK 4006 fuarlarıyla artık belli bir seviyeyi yakalandı. Bundan sonraki süreçte genç bilim insanlarımızın projelerini geliştirip, ulusal ve belki de uluslararası platformlarda sergilemesini bekliyoruz. Bizleri gururlandıracaklarına olan inancım tam. Bu vesileyle de fuarda emeği geçen idareci arkadaşlara, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ediyorum” dedi.