Tatvan Ticaret ve Sanayi Oda Başkanımız Sayın Bilal Adabağ, odamız yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle birlikte Suriye’de devam eden “Zeytin Dalı” Harekâtında şehit düşen askerler için ilçemiz 10. Komando Tugayı’na “taziye” ziyaretinde bulundu.

Şehit düşen askerler için 10. Komando Tugayı’na bağlı Sorgun Kışlasını ziyaret eden TATSO heyeti Tugay Komutanı Tuğgeneral Tamer Atay’a taziye başsağlığı ve taziye dileklerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tugay Komutanı Tuğgeneral Tamer Atay, TATSO heyetine teşekkürlerini iletti.

TATSO heyeti adına Tuğgeneral Tamer Atay’a başsağlığı dileyen Oda Başkanımız Sayın Bilal Adabağ, şehit askerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabır dileğinde bulundu.