Türkiye’nin yerli ve milli aracı TOGG için oda ve borsalar arasında yapılan kura çekiminde Tatvan Ticaret ve Sanayi Odamıza teslim edilecek TOGG araç teslim sıralaması 56. sıra olarak belirlendi.

TOBB 79. Genel Kurulu öncesinde Cumhurbaşkanımız sn. Recep Tayyip Erdoğan ve TOBB Başkanımızın Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun teşrifleriyle düzenlenen program kapsamında TOGG aracı talebinde bulunan oda ve borsalar için sıralama kura çekimi yapıldı.

Oda Başkanımız Sn. Bilal Adabağ, Meclis Başkanımız sn. Servet Avcı, Odamız Meclis Üyesi ve aynı zamanda TOBB Delegesi Sn. Nedim Acet’inde hazır bulunduğu programda odamız adına kura çekimini yapan Odamız Genel Sekreteri Sn. Mücahit Diksin 56. Numarayı çekti. Yapılan çekiliş sonrası TATSO, TOGG aracını ilk alacak olan oda ve borsalar arasındaki yerini alırken, aracın bu yıl içinde odamıza tesliminin yapılması bekleniyor.

Oda Başkanımız Bilal Adabağ, yapılan çekiliş neticesinde Bitlis’te Türkiye’nin yerli ve milli aracı TOGG’u kullanmaya başlayacak ilk kurum olmanın gururunu yaşayacaklarını ifade etti.

Adsız tasarım – 1