Tatvan Ticaret ve Sanayi Odamızın yönetim kurulu, meclis üyeleri ve Genel Sekreterinden oluşan heyet Bitlis Valisi sayın Oktay Çağatay’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Odamız Meclis Başkanı Rıdvan Kökel’in başkanlık ettiği TATSO heyetini makamında ağırlayan Bitlis Valisi sayın Oktay Çağatay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette odamız yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle tek tek tanışan Vali Çağatay, TATSO’nun çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

TATSO heyeti adına Vali Çağatay’a “hayırlı olsun” dileklerini ileten Odamız Meclis Başkanı Rıdvan Kökel ise, TATSO olarak, kentimiz adına yapılacak olan tüm çalışma ve projelerde birlikte çalışmaya ve destek sunmaya her zaman hazır olduklarını ifade ederek, Vali Çağatay’a başarı dileklerini iletti.

Odamız Meclis Üyesi Cengiz Şahin ise, TATSO’nun çalışmaları, projeleri ve faaliyetleriyle ilgili teknik konularda bilgilendirmede bulundu.

Vali Çağatay da, ziyaret, iyi dilek ve temenniler için TATSO heyeti’ne teşekkürlerini iletti.