TATSO futbol takımımız fuar turnuvasında ikinci oldu

Odamızı temsilen Tatvan Belediyesi tarafından düzenlenen fuar futbol turnuvasına katılan TATSO Futbol Takımımız turnuvada ikinci oldu.

Namağlup olarak çıktığı turnuvasının final maçında rakibi Sefa Hamamı takımına 3 – 1 yenilen takımımız turnuvayı ikinci sırada tamamladı. Turnuvada büyük bir başarı göstererek final maçına kadarki tüm maçlarını farklı skorlarla kazanan takımımız ikincilik kupasını ve madalyalarını Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani’den aldı. Fuar turnuvasına katkılarımızdan dolayı odamız adına teşekkür plaketini Odamız Genel Sekreter Yardımcısı Mücahit Diksin’e takdim eden Başkan Geylani, ikincilik kupasını ve madalyalarını takdim ettiği oyuncularımıza ise tebriklerini iletti.

Maçı izlemeye gelen Odamız Meclis Başkanı Rıdvan Kökel, Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Şahin ve Odamız Meclis Başkan Yardımcısı Ecevit Karaman’ın da maç sonrasında, turnuvada odamızı en iyi şekilde temsil eden takımımıza tebrik ve teşekkürlerini ilettiler, rakip takıma da tebriklerini ilettiler.

Van Gölü için yollara düştüler, günlerdir gece, gündüz yürüyorlar

Odamıza ziyaret