TATSO ailesinin saygıdeğer üyeleri, değerli dostlarım;

İyisi, kötüsü, acısı ve tatlısıyla görevde olduğumuz ikinci bir dönemi daha alnımızın akıyla tamamlamış bulunuyoruz. Bu anlamda her zaman gerek duaları ve gerekse destekleri ile yanımızda olan destek ve dualarını hiçbir zaman bizlerden esirgemeyen tüm üyelerimize ve beraber yol yürüdüğümüz tüm arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz istişareler sonucunda, bu yolculuğa tekrardan üyelerimizin de uygun görmesi halinde devam etme kararı almış bulunmaktayız. Birinci dönem seçimle, ikinci seçimde üyelerimizin büyük teveccühü ile rakipsiz bir seçim süreci yaşadık. Ve nihayet bir dönemde tamamlanıp ömrümüzden eksildi. Bu süreçte daha iyi hizmet vereceğini düşünüp “bu yarışta bizde varız” diyen ekip arkadaşlarımız oldu. Ve nasipse bu seçimde iki ekip olarak seçmenimizin huzurunda olacağız. Takdir üyelerimizin.

Bu anlamda; 7 Nisan 2018 Cumartesi günü Tatvan Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan Odamız Organ Seçimleri’nde siz değerli üyelerimizin oylarını demokratik bir ortamda kullanabilmeleri için gerekli tüm hazırlıklar yapılmıştır. Değerli üyelerimizin hiçbir etki altında kalmadan kendi hür iradeleri ile hizmetin en iyisine layık Tatvan, Ahlat ve Adilcevaz’ ımızın geleceğini düşünerek oy kullanacakları seçimlerin şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Seçimin sonucu ne olursa olsun, kazanan tarafın Tatvan , Ahlat ve Adilcevaz olmasını diliyor, bu vesile ile bir kez daha şimdiye kadar bizlerden destek ve dualarını esirgemeyen tüm üyelerimize ve beraber yol yürüdüğümüz tüm arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.

Bilal ADABAĞ
Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı