TOBB tarafından odamıza verilen işlem yapma yetkisi sonrası “Sayısal Takograf Kartı” ile ilgili işlemi yapılan ilk üyemize kartı teslim edildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında yapılan protokol kapsamında TOBB tarafından odamıza Sayısal Takograf Araştırma ve Uygulama Merkezinden «Sayısal Takograf Kartı» işlemleri için işlem yapma yetkisi verilmişti.

Yetki kapsamında; ilk işlem “Sayısal Takograf Kartı” için odamıza başvuran Kayaalp Bims Madencilik İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yetkilisi Adnan Kayaalp için yapılmıştı. Yapılan işlem sonrası Sayısal Takograf Kartı odamıza ulaşan üyemiz Adnan Kayaalp’a kartı Odamız Başkan Yardımcısı Yılmaz Lebit tarafından takdim edildi.

Daha öncesinde sadece yetkili il odasında yapılabilen işlemlerin TOBB’un yetki vermesiyle birlikte 01.03.2022 tarihi itibariyle artık odamızda da yapılmaya başladığını belirten Odamız Başkan Yardımcısı Yılmaz Lebit, yeni başlayan hizmetin odamız ve üyeleri için hayırlı olması dileğinde bulundu.