Türkiye’nin en büyük gölü olan Van Gölü konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen “Van Gölü için kadınlar öncülüğünde yürüyoruz” etkinliğinin 5. Etabı Tatvan Ticaret ve Sanayi Odamızın katkılarıyla gerçekleştirildi.

Van Gölü Aktivistleri Derneği öncülüğünde devam eden etkinliğinin 5. Etabı için Tatvan ilçemize gelen katılımcılar Van Gölü sahilinde yer alan Tatvan-Kıyıdüzü rotasını yürüdü.

Odamız Başkan Yardımcısı Yılmaz Lebit ve Odamız Genel Sekreter Yardımcısı Mümtaz Arslan’ın da katılım sağladığı etkinlikle bir kez daha Van Gölü’ne, bölgenin turizm ve önemli destinasyonlarına dikkat çekilmiş oldu.

TATSO olarak bölgeyi tanıtan ve bölgenin güzelliklerine dikkat çeken faaliyetlere imkanlar dahilinde her zaman destek olmaya çalıştıklarını belirten Odamız Başkan Yardımcısı Yılmaz Lebit, Van Gölü başta olmak üzere bölgemizin birçok önemli turizm destinasyonunun olduğuna dikkat çekti.

Öte yandan; Van Gölü Aktivistleri Derneği yöneticileri ise sağlanan katkı ve destekten ötürü teşekkürlerini ilettiler.