Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) olarak üyelerimizle birlikte , Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) tarafından bu yıl 3.’sü gerçekleştirilen “Uluslar arası Ahlat-Avrasya Bilim, Kültür, ve Sanat Sempozyumu” için ilimize gelen bilim adamlarını akşam yemeğinde misafir ettik.

İlimize gelen bilim adamları yapılan sempozyumun ardından bu kez de odamız tarafından Tatvan’da ki bir restorantta verilen akşam yemeğinde bir araya geldiler.

Oda Başkanımız Bilal Dağdağan’ın şehir dışında olması nedeniyle düzenlenen yemeğe Odamızı temsilen katılan Odamız Meclis Üyesi Servet Avcı, çok değerli zamanlarından vakit ayırarak Bitlis’e gelen ve “Uluslar arası Ahlat-Avrasya Bilim, Kültür, ve Sanat Sempozyumuna” katkı sunan bilim adamlarına teşekkür etti.

Tatvan TSO olarak Türkiye’nin önemli bilim adamlarını ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Avcı, bilim adamlarının bilim alanında ki Bitlis’ katkılarından ve davete icabet etmelerinden dolayı şükranlarını sundu.

Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru ise, nazik davetlerinden ötürü Tatvan TSO’ya teşekkürlerini iletti.