Yönetim Kurulu Başkanı Bilal ADABAĞ, Erzurum programı çerçevesinde Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği’ni (DAİB) ziyaret etti. Başkanımıza Odamız Genel Sekreter Yardımcısı Mümtaz ARSLAN ve Üyelerimiz eşlik etti.

Oda Başkanımız Bilal ADABAĞ, DAİB ziyaretinde yaptığı açıklamada “Bizleri ağırladığınız için Teşekkürlerimi sunuyorum. Sabah programımızda İran İslam Cumhuriyeti Erzurum Başkonsolosluğunu ziyaret ettik. Sayın Başkonsolos Sajad SOLTANZADEH ile görüştük. Yarın İran sınır kapısı açılıyor. Biz bölgenin ticareti adına çalışmalar yapıyoruz. DAİB her zaman yanımızda oldu. Üyelerimiz ihracat yapmak için DAİB’e üye olmak zorunda. Dış ticaret eğitimleri için her yıl DAİB, Odamıza destek veriyor. Bu sebeple siz değerli DAİB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ethem TANRIVER’e ve değerli çalışma arkadaşlarınıza sizin huzurunuzda bir defa daha teşekkürlerimi sunuyorum. İran sınır kapısının açılması ile birlikte inşallah Odamız üyelerine dış ticaret eğitimi ve destekleri konusunda bu yıl bilgilendirme yapacağız. Bu amaçla sizleri Tatvan’a davet ediyorum.” Dedi.

DAİB Yönetim Kurulu Başkanı Ethem TANRIVER, “DAİB olarak dış ticareti destekleme adına her türlü adımı atmaya ve destek vermeye hazırız. Özellikle sınır kapısının kapalı olmasından dolayı pandeminin yanı sıra ticarette büyük bir daralma oldu. Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Bilal ADABAĞ’ın bizleri ziyaret etmesi ve ticaret ile turizmin yeniden canlandırma çabası bizleri mutlu etti. Her zaman eğitim ve destekler konusunda bilgilendirme yapmak adına Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası ile Üyelerinin yanında olduğumuzu belirtmek isterim. Ziyaretiniz için bir defa daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.