Tatvan ilçe Kaymakamlığı görevini yürütürken yayınlanan kararname ile Antalya Kumluca Kaymakamı olarak atanan ilçemiz Kaymakamı Sn. Tekin Erdemir, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odamıza veda ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Tekin Erdemir ve beraberindeki kurum amirlerini ağırlayan Oda Başkanımız Sn. Bilal Adabağ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Odamız Başkan Yardımcısı Sn. Yılmaz Lebit ve Odamız Meclis Üyesi Sn. Ecevit Özkan ile birlikte Kaymakam Erdemir’e hediye takdiminde bulunan Oda Başkanımız Sn. Bilal Adabağ, görev süresinde yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkürlerini ileterek, yeni görev yeri için de başarı dileğinde bulundu.

Görevi süresinde Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası ile iyi bir işbirliği geliştirdiklerini vurgulayan Kaymakam Erdemir ise duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iyi dilek ve temennilerden ötürü teşekkürlerini iletti.