Kaymakam Erdemir ve Özel İdare Genel Sekreteri Aydoğdu’dan odamıza ziyaret

Tatvan İlçe Kaymakamımız Sayın Tekin Erdemir ve Bitlis İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Adem Aydoğdu Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Başkanımız sayın Bilal Adabağ’a ziyarette bulundu.

Odamıza iade-i ziyarette bulunan İlçe Kaymakamımız Sayın Tekin Erdemir ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Adem Aydoğdu’yu makamında ağırlayan Oda Başkanımız Sayın Bilal Adabağ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret vesilesiyle konuklarına odamızın çalışma ve projeleri ile odamız üyelerinin durumuyla ilgili bilgi veren Oda Başkanımız Sayın Bilal Adabağ, ziyaretten ötürü teşekkürlerini iletti.

Oda Başkanımız sayın Bilal Adabağ ayrıca; TATSO olarak memleket yararına yapılacak her türlü projede işbirliğine açık ve destek vermeye de her zaman hazır olduklarını ifade etti.

Tatvan İlçe Kaymakamımız Sayın Tekin Erdemir ve Bitlis İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Adem Aydoğdu ise, Oda Başkanımız Sayın Bilal Adabağ’a başarılı çalışmaların devamını diledi.

Tarım ve Orman Müdürü Çelik’ten odamıza ziyaret

KOOPERATİFLERİN DESTEKLENMESİ PROGRAMI (KOOP-DES) HK.