Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Bilal Adabağ, Bitlis İl Tarım ve Orman Müdürü Rıfat Çelik ile birlikte odamız üyesi işyerlerine “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

İşyeri ziyaretleri kapsamında ilk olarak ilimiz Rahva mevkiinde yer alan Organize Sanayi Bölgesini (OSB) ziyaret eden Oda Başkanımız Sayın Bilal Adabağ ve İl Tarım ve Orman Müdürü Rıfat Çelik, işyerlerlerini faaliyete geçiren odamız üyelerine “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaret kapsamında ilk olarak süt v süt ürünleri üzerine faaliyet yürüten NVS Gıda İnş. LTD. ŞTİ.’nin OSB’de kurmuş olduğu işletmeyi ziyaret eden Oda Başkanımız Sayın Bilal Adabağ ve İl Tarım ve Orman Müdürü Rıfat Çelik, İşletme Sahibi Vacip Demir’den işletmenin faaliyetleri ve son durumuyla ilgili bilgi aldı. İşyerini gezen Oda Başkanımız Sayın Bilal Adabağ ve İl Tarım ve Orman Müdürü Rıfat Çelik, İşletme Sahibi Vacip Demir’e “hayırlı olsun” dileklerini ilettiler.

Daha sonra yine odamız üyesi Behçet Hırdar tarafından tavukçuluk üzerine OSB’de kurulan işyerini ziyaret eden Oda Başkanımız Sayın Bilal Adabağ ve İl Tarım ve Orman Müdürü Rıfat Çelik, tesisin son durumuyla ilgili bilgi alıp, “hayırlı olsun” dileklerini ilettiler.

Oda Başkanımız Sayın Bilal Adabağ ziyaret programları kapsamında son olarak ilimiz Rahva mevkiinde açılan “Sübhan Adabağlı” isimli akaryakıt istasyonunu ziyaret edip odamız üyelerinden işyeri işletmecisi Veysel Adabağlı’ya “hayırlı olsun” dileklerini iletti.

İşyeri işlemecileri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, nezaket ziyaretinden ötürü teşekkürlerini iletti.