17 Mayıs 2022 Salı – Saat 14:00

Seminere katılım adresi: https://tobb-org.zoom.us/j/91050920258

(Şifre: 497742)

Seminer ayrıca TOBB sosyal medya (Youtube, Twitter, Facebook) hesaplarımızdan da yayınlanacaktır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile VakıfBank işbirliğinde gerçekleştirilecek olan seminerde, Covid-19 salgınının olumsuz etkilerini en aza indirmek ve salgından en çok etkilenen KOBİ’leri desteklemek amacıyla Dünya Bankası ile VakıfBank arasında imzalanan Acil Durum Firma Destek Projesi çerçevesinde 3 farklı hedef gruba yönelik olarak sunulan Salgın Destek Kredisi anlatılacak, seminer sonunda katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır.

HEDEF GRUPLAR

HEDEF GRUP 1

2020 yılının Haziran ayında (ikinci çeyreğinde) brüt satışlarında 2019 yılının Haziran ayına (ikinci çeyreğine) kıyasla en az % 7,5 oranında düşüş yaşayan KOBİ’ler

HEDEF GRUP 2