Tatvan Ticaret ve Sanayi Odamız bünyesinde faaliyet yürüten TOBB Bitlis Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) tarafından Bitlis Tekstil Sanayi ve İş Adamları Derneği (BİTSİAD) üyelerine Koronavirüs (Covid-19) ile ilgili Hukuki konularda danışmanlık desteği sunuldu.

Odamız tarafından Koronavirüs’ten kaynaklı doğabilecek sorun ve mağduriyetlerin önüne geçmek ve süreci en az zararla atlatmak adına yürütülen çalışmalara bir destekte TOBB Bitlis Kadın Girişimciler Kurulumuzdan geldi. Bu manada; ilimizde en çok istihdam sağlayan sektörlerin başında gelen Tekstil Sektörünün temsilcileriyle bir araya gelen TOBB KGK Üyesi Avukat Çimen Zilan Kaplan, BİTSİAD üyelerine Koronavirüs (Covid-19) kaynaklı olarak gerek işverenlere ve gerekse işçilere hukuki açıdan zarar gelmemesi için sürecin ne şekilde yönetilmesi gerektiği üzerine bilgilendirmede bulundu.

Sektörde yaşanan sıkıntıların yanı sıra Koronavirüs ile ilgili alınması gereken tedbirlerin görüşüldüğü toplantıda; BİTSİAD üyelerine hukuki konularda danışmanlık hizmeti sunan TOBB KGK Üyesi Avukat Çimen Zilan Kaplan, toplantının verimli geçmesine katkı sunmuş oldu.

BİTSİAD üyeleri sağlanan hukuki danışmanlık desteğinden ötürü TOBB KGK Üyesi Avukat Çimen Zilan Kaplan’a teşekkürlerini ilettiler.