Bitlis Girişimci İş İnsanları Derneği (BİGİAD) Genel Başkanı Kemal İnan, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odamızı (TATSO) ziyaret etti.

BİGİAD’ın Nisan ayında yapılan genel kurulu sonucunda Genel Başkanlığa seçilen Kemal İnan, seçim sonrası ilk ziyaretlerine Bitlis’ten başladı. Bitlis ziyaret programı çerçevesinde odamızı da ziyaret eden BİGİAD Genel Başkanı Kemal İnan, BİGİAD’ın bir önceki dönem Genel Başkanlık görevini yürüten Oda Başkanımız Bilal Adabağ, odamız yönetimi ve meclis üyeleriyle bir araya geldi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanımız Bilal Adabağ, BİGİAD Genel Başkanı Kemal İnan’a tebrik ve başarı dileklerini iletti.

BİGİAD Genel Başkanı Kemal İnan ise, görevi süresince yaptığı hizmetler ve BİGİAD’a olan katkılarından dolayı Oda Başkanımız Bilal Adabağ’a teşekkürlerini iletti.