Oda Başkanımız Bilal Adabağ, Odamız Başkan Yardımcısı Yılmaz Lebit ile birlikte geçen yıl kaza kırıma uğraması sonucu ilçemiz kırsalına düşen askeri helikopterde şehit düşen 11 asker için ilçemiz Çekmece Köyünde düzenlenen Mevlit Programına katıldı.

Çekmece Köyü Camiinde düzenlenen program Cuma namazı öncesi okutulan Mevlit ile başladı, ardından Tatvan Müftüsü Zahit Demirel tarafından dualar edildi. Ayrıca; köyün farklı yerlerine üzerinde şehitlerin fotoğraflarının yer aldığı pankart, cami önüne de Türk bayrağı asıldı.

Vali Oktay Çağatay, ise mevlit sonrası açıklamada bulunarak geçen yıl bugün Çekmece köyü yakınlarında elim bir kaza yaşandığını ifade etti.

Düzenlenen Mevlit Programına İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İbrahim Güven, Emniyet Müdürü Celal Özcan, Tatvan Kaymakamı Tekin Erdemir, Tatvan 10. Komando Tugay Komutan Vekili Kurmay Albay Üzeyir Durmuş, kurum amirleri, askeri erkan ve köylüler katıldı.