IFMA-Uluslararası Muaythai Federasyonu tarafından 13-20 Şubat 2022 tarihleri arasında İstanbul’da yapılan Muaythai Avrupa Şampiyonasında büyük bir başarı elde ederek 45 kiloda Avrupa Şampiyonu olan

Gamze Korkmaz, Antrenörü Ömer Uğur ile birlikte Oda Başkanımız Bilal Adabağ’ı ziyaret etti.

Aynı zamanda Türkiye Muaythai Federasyonu Doğu Anadolu Bölge Yürütme Kurulu Başkanı olan Oda Başkanımız Bilal Adabağ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, elde ettiği başarıdan ötürü Avrupa Şampiyonu Gamze Korkmaz’a tebriklerini iletti.

Aynı şampiyona da 91 kiloda Avrupa 3.’lüğü elde eden ilçemiz sporcularından Hasan Eripek’e de Antrenörü Ömer Uğur aracılıyla tebriklerini ileten Oda Başkanımız Bilal Adabağ, elde edilen başarılardaki katkılarından ötürü ise Antrenör Ömer Uğur’a teşekkürlerini iletti.

Elde edilen başarıların ülkemiz ve ilçemiz adına gurur verici başarılar olduğunu kaydeden Oda Başkanımız Bilal Adabağ, başarılarının devamını diledi.

Gerçekleşen ziyarette Odamız Başkan Yardımcısı Yılmaz Lebit’te hazır bulundu.