İlçemizdeki esnaf ve tacirlerin yaşamış olduğu yol ve park sorunu ile ilgili odamız ev sahipliğinde toplantı düzenlendi.

Odamız Başkan Yardımcısı Yılmaz Lebit, Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ecvet Avci, Tatvan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Naim Nadir ve AK Parti Tatvan ilçe Başkanı Cemil Sayılgan’ın katılımıyla düzenlenen toplantıda esnaf ve tacirlerin Cumhuriyet Caddesinde yaşadıkları yol ve park sorunu masaya yatırıldı.

Toplantıda yapılan istişareler neticesinde sorunun çözümü noktasında Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani ile görüşme sağlandı.

Yapılan toplantı ve sağlanan görüşmeler neticesinde Cumhuriyet Caddesinde sorun yaşanan uygun yerler için cep yapılması noktasında karara alındı.