Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden odamıza iletilen Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası’ndan alınan 15.01.2020 tarihli alınan kayıtlı yazıya istinaden “18 Şubat 2020 tarihinde, 13:30-16:00 saatleri arasında, “Marka İtibarı İçin Yerelleştirmenin Önemi” konulu bir workshop düzenleneceği belirtilerek, toplantı kapsamında aşağıdaki konuların ele alınacağı iletilmektedir:

– Uluslararası marka-müşteri etkileşimlerinin önemli unsurlarından Localization (Yerelleştirme) ve

Foreignization (Yabancılaştırma) nedir?

– Marka itibarı açısından dilbilgisel doğruluk çalışmaları

– Çeviri dünyasının geleceği olarak görülen Machine Translation (Makine Çevirisi) sürecine nasıl uyum

sağlanır ve maliyetlerinizi azaltmak için makine çevirisini nasıl kullanabilirsiniz?

– Makine Çevirisi için ilk aşama olan Translation Memory (Çeviri Belleği) nedir ve böyle bir belleğe sahip olmak neden sizin için gereklidir?

Workshop’a katılım ücretsiz olup, katılımcıların kayıt yaptırması beklenmektedir.

Bilgi & Kayıt: Hilal Akyıldırım

hilal.akyildirim@dtr-ihk.de ; T: +90 (212) 363 05 00