Bitlis Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (Bitlis SMMM) tarafından odamız ev sahipliğinde “VUK kapsamında uygulamalı enflasyon düzeltilmesi” konulu eğitim programı düzenlendi.

Oda Başkanımız Bilal Adabağ’ın, Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ateş ve Odamız Muhasebe Birimi Sorumlusu Tuba Demir ile birlikte katılım sağladığı eğitim programı Bitlis SMMM Odası Başkanı Suat Yetişkin ve Bitlis Defterdar’ı Muhlis Öztürk’ün açılış konuşmaları ile başladı.

Ardından, TÜRMOB – SÜRGEM Eğitmeni Mustafa Necati Balcı tarafından enflasyon düzeltmesi öncesi ve sonrası yapılması gereken işlemler, muhasebe kayıtları ve örnek uygulamalar üzerine bir sunum yapıldı.

Düzenlenen eğitim programı soru – cevap bölümü ve belge almaya hak kazanan adaylara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsatı verilmesi ile sona erdi.