Tatvan Ticaret ve Sanayi Odamızın Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ), Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve paydaşlarla birlikte DAKA destekli olarak düzenlemiş olduğu 3 günlük “Uluslararası Pomza ve Perlit Sempozyumu” 2. gün programı başladı.

Bitlis Eren Üniversitesinde düzenlenen sempozyuma Yurtiçi ve Yurtdışındaki üniversitelerden çok sayıda akademisyenin yanı sıra ilgili alanda faaliyet gösteren iş insanları, firma temsilcileri, stk temsilcileri ve çok sayıda davetli katılım sağladı.

Dün startı verilen sempozyum 2. gün de Yurtiçi ve Yurtdışından katılım sağlayan akademisyenlerin sunumlarını yapmasıyla devam ediyor.

Bir birinden değerli sunumlarla devam eden sempozyum sonunda Pomza ve Perlit Madenleri için önemli sonuçlar elde edilmesi hedefleniyor.

Dün start alan sempozyum programı yarın sona erecek.