TÜRKİYE -AB İŞ DÜNYASI DİYALOĞU (TEBD) PROJESİ – TARIMSAL GIDA FORUMU

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; Avrupa Birliği’nin sağladığı mali destekle TOBB ve “Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği” (EUROCHAMBRES) işbirliğinde yürütülmekte olan “Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu (TEBD)” projesi kapsamında, 21-22 Nisan 2021 tarihleri arasında çevrimiçi olarak “Tarımsal Gıda Forumu” etkinliği gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Tarımsal Gıda Forumu, endüstri liderlerini, politika yapıcıları, çiftçileri, tarımsal gıda tedarik zinciri aktörlerini ve diğer kamu kurumlarını, 4 farklı oturum, paneller ve interaktif yuvarlak masalar aracılığıyla, “tarımsal gıda” alanındaki temel konuları tartışmak için bir araya getireceği ifade edilmiştir.

Söz konusu etkinlik hakkında detaylı bilgi ve kayıt formu https://events.tebd.eu/event/Agri-Food-Forum adresinde yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız,

Saygılarımızla,

Firmalarımızın Çin Halk Cumhuriyeti’nde (ÇHC) yerleşik firmalar ile yürüttükleri ticari işlemler sürecinde, muhatap Çinli firmaların orijinal elektronik posta adreslerinden ya da Çinli firma temsilcilerinin isimlerine açılan yeni elektronik posta adresler

ICDT – Tarım ve gıda ürünleri konulu Arap-Afrika İş Forumu