TOBB KGK ve GGK Kurullarımızdan “Geleceğe Nefes Ol” kampanyasına tam destek

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odamız bünyesinde faaliyet gösteren TOBB Bitlis İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu ve TOBB Bitlis İl Genç Girişimciler İcra Kurulu Üyelerimiz tarafından “Geleceğe Nefes Ol” kampanyasına tam destek sağlandı.

Daha yeşil bir Türkiye için Tarım Orman ve Bakanlığı koordinatörlüğü ve Cumhurbaşkanının himayelerinde “Yeşil bir Türkiye” için 81 ilde eş zamanlı başlatılan etkinlik kapsamında Bitlis’te de binlerce kişinin katılımıyla 123 bin fidan toprak ile buluşturuldu.

Ağaç dikme etkinliği için Bitlis Eren Üniversitesi Kampüs Alanı’nda gerçekleştirilen etkinliğe TOBB Bitlis İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu ve TOBB Bitlis İl Genç Girişimciler İcra Kurulu Üyelerimiz tarafından da tam destek sağlandı.

Etkinliğe katılan kurul üyelerimiz ilimizin geleceğine nefes olacak olan fidanları kendi elleriyle bir bir toprakla buluşturdu.

KGK ve GGK üyelerimizin de tam destek sunduğu tarafından “Geleceğe Nefes Ol” kampanyası etkinliği yoğun ilgi gördü.

TATSO heyeti işyeri açılışına katıldı

Odamız üyesi Kenan ÖRKEN’den girişimcilik başarısı