TEB Bankası Genel Merkez ve Tatvan şubesinden oluşan heyet üyeleri odamızı ziyaret etti.

TEB Bankası Ankara Bölge Müdürlüğü KOBİ Bankacılığı Bölge Müdürü İsmail Kaya, KOBİ Bankacılığı Satış Müdürü Atilla Derman ve Tatvan Şube Müdürü Özgür Öztekin’den oluşan TEB Bankası heyeti odamız ziyaretleri kapsamında Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Yılmaz Lebit ve İsmail Alkoç, Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Şahin ve Odamız Genel Sekreteri Rahime Yılmaz Acet ile bir araya geldi.

TEB Bankası olarak Tatvan’a ayrı bir önem verdiklerini ifade eden heyet üyeleri, TATSO üyelerine de hizmet vermekten memnuniyet duyacaklarını ifade ettiler.

Ziyaretten duyulan memnuniyeti dile getiren odamız heyeti ise, her banka şubesinin ilçemiz ve üyelerimiz önemli olduğunu vurgulayarak, iş ve işlemler noktasında odamız üyelerine kolaylık sağlanmasından memnuniyet duyacaklarını belirttiler.