Bitlis’in Tatvan ilçesinde ilçe Müftülüğü tarafından “Maketlerle Siyer-i Nebi” Sergisi açıldı.

İlçe Kaymakamı Dr. Remzi Demir, İlçe Müftüsü Zahit Demirel, Odamız Meclis Başkan Yardımcısı Ecevit Özkan ve İlçe protokolünün katılımıyla Tatvan Yaşam AVM’de açılışı gerçekleştirilen sergi Perşembe gününe kadar ziyarete açık olacak.

Davetlilerle birlikte açılış kurdelesini kesip kesip sergiyi ziyarete açan Kaymakam Demir, serginin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Yapılan açılışın ardından davetliler ve vatandaşlar sergiyi gezdi.

Kuran Kursu öğretmen ve öğrencilerinin iki aylık çalışmasının sergilendiği sergide; Bedir, Uhud, Hendek Savaşları, Fil Vakası, Hakem olayı, Hira mağarası, hicret, Akabe biatlari, Sevr mağarası, ilk mescid, miraç hadisesi ve Küba mescidinin maketleri yer alıyor.

Peygamber efendimiz hayatı, İslam tarihi ve genel siyer konularının işlendiği Sergi Perşembe gününe kadar ziyarete açık olacak.