Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani ve Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Başkanı Bilal Adabağ, Koronavirüs nedeniyle ilçemizde yaşanan sıkıntılar ile esnaf ve tacirlerimizin durumlarını görüşmek üzere düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi.

TATSO’da gerçekleştirilen toplantıda; gündemdeki konular üzerine görüşme yapılarak, Tatvan Belediyesi ve TATSO işbirliği ile neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Gündeme dair genel değerlendirmelerinde yapıldığı istişare toplantısında, gerek esnaf ve tacirlerimiz için ve gerekse ilçe halkımız için yapılabilecek tüm işlerde ortak hareket edilmesi kararlaştırıldı.

Tatvan Belediyesi olarak ilçenin koronavirüs salgınından en asgari düzeyde etkilenmesi için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirten Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, bu noktada TATSO ile de işbirliği içinde çalışma yürüteceklerini ifade etti.

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Başkanı Bilal Adabağ ise, TATSO olarak yürüttükleri çalışmaların yanında Tatvan Belediyesi ile de yürütecekleri ortak çalışmalarla süreci katkı sunacaklarını dile getirdi.