Odamız yönetim kurulu ve meclis üyelerinden oluşan heyet Bitlis Vali Yardımcısı Tekin Erdemir’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Odamız Meclis Başkanı Rıdvan Kökel, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Şahin, odamız yönetim kurulu ve meclis üyelerinden oluşan TATSO heyetini makamında ağırlayan Vali Yardımcısı Tekin Erdemir ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

TATSO heyeti adına Vali Yardımcısı Tekin Erdemir‘e “hayırlı olsun” dileğinde bulunan Odamız Meclis Başkanı Rıdvan Kökel, başarı dileklerini iletti.

Odamızın çalışmaları ile ilgili Vali Yardımcısı Tekin Erdemir’i bilgilendiren Odamız Meclis Başkanı Rıdvan Kökel, TATSO olarak memleket adına yapılacak her çalışmaya destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yardımcısı Tekin Erdemir ise, ortak çalışma yürütmekten mutluluk duyacaklarını ifade ederek, ziyaretten ötürü TATSO heyetine teşekkürlerini iletti.