Odamız Meclis Başkanı Servet Avcı, Odamız Başkan Yardımcısı Yılmaz Lebit, Odamız Meclis Üyeleri Hakim Baran ve Besim Demirkan ile birlikte Bitlis Girişimci İş İnsanları Derneği’nin (BİGİAD) Bitlis’te düzenlemiş olduğu “Bitlis Kış Etkinlikleri” programına katıldı.

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, AK Parti Bitlis İl Başkanı Kadir Köstekçi, STK temsilcileri, BİGİAD Genel merkez ve Bitlis Şube üyelerinin katılım sağladığı programda konuşan BİGİAD Genel Başkanı Kemal İnan ve Bitlis Şube Başkanı Mekin Kaya, birer konuşma yaparak, derneğin faaliyetleri ve “Bitlis Kış Etkinlikleri” programına ilişkin bilgiler paylaştı.

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay da belediye çalışmaları, AK Parti Bitlis İl Başkanı Kadir Köstekçi ise kente dair çalışmalar ve çalışmaların son durumuyla ilgili bilgileri paylaştı.

Odamız Meclis Başkanı Servet Avcı da, genel konular ve Van Gölü havzası için ilan edilen, ilimizde de Tatvan, Ahlat ve Adilcevaz ilçelerini kapsayan “Doğal Sit-Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Kullanım Alanı” ile son durumu ve süreçle ilgili yaşanan sorunları dile getirdi.