ODAMIZDA NEMRUT JEO PARK ÜZERİNE TOPLANTI YAPILDI.

Unesco Çalıştay Raporu’nun hazırlanması için Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz ŞAHİN Ve Meclis Başkan Yardımcısı Ecevit KARAMAN, Jeolog Yıldırım GÜNGÖR, Belediye Başkanı Mehmet Emin GEYLANİ, Prof. Dr. Mehmet DEMİRTAŞ, Nemrut Jeo Park Derneği Başkanı Fuat Okuyucu, STKlardan oluşan ekip Odamız Konferans Salonunda bir araya geldi.

Toplantıda Jeolog Yıldırım GÜNGÖR, Belediye Başkanı Mehmet Emin GEYLANİ, Prof. Dr. Mehmet DEMİRTAŞ yaptıkları sunum ve açıklamalarla Nemrut Krater Gölü’nün ve Dağı’nın hak ettiği değere kavuşabilmesi adına çalıştıklarını ve mücadeleye devam edeceklerini belirttiler.

Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz ŞAHİN toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “Toplantının oldukça verimli geçtiğini, sonuçların kısa zamanda alınmasını umduğunu” belirtti.

DEVA PARTİSİNDEN ODAMIZA ZİYARET

EREN HOLDİNG’TEN ODAMIZA ZİYARET