TCDD Ankara Müşteri Hizmetleri Şube Müdürü Fadli Kuş ve TCDD Elazığ Yolcu Hizmetleri Müdürü Murat Ceylan, Van Gölü Ekspresi’nin önümüzdeki aylarda Ankara’dan başlayıp Tatvan’da sonlandıracağı “Turistik Seferler” ile ilgili odamıza ziyarette bulundu.

Ziyaret kapsamında Odamız Başkan Yardımcısı Yılmaz Lebit ve Turizm – Konaklama sektöründe faaliyet gösteren odamız üyesi Ergin Sönmezler ile bir araya gelen Kuş ve Ceylan Mart, Nisan aylarında startı verilmesi planlanan “Turistik Seferler” ile ilgili istişarelerde bulundu.

Ziyarette ayrıca, haftanın iki günü olmak üzere ilk etapta toplam 8 vagonla seferlere başlayacak olan Van Gölü Ekspresi Turistik Seferlerinin ön hazırlıklarıyla ilgili de bilgi alışverişinde bulunuldu.