Türk Loydu Uygunluk Değerlendirme Hizmetleri AŞ. Sistem Belgelendirme Birim Yöneticisi Özlem Özkan Bocutoğlu tarafından AKREDİTASYON denetimleri kapsamında odamıza “Akreditasyon Geliştirme” ziyareti gerçekleştirdi.

İki gün süreyle devam edecek olan geliştirme ziyaretinde odamızın Akreditasyon sistemindeki çalışmaları değerlendirilerek, sistemin daha etkin işletilerek, üyelerimizin sistemden daha çok faydalanması noktasında geliştirmeler yapılacak.

Odamız Başkan Yardımcısı Yılmaz Lebit, Odamız Meclis Üyeleri Mücahit Menteş ve Özgür Karatay, Odamız Genel Sekreteri Mücahit Diksin ve Odamız Akreditasyon Sorumlusu Tuba Demir’in de hazır bulunduğu Geliştirme ziyaretinde, Denetçi Özlem Özkan Bocutoğlu’yla odamızın çalışmaları ve Akreditasyon sistemindeki genel çalışmaları hakkında bilgiler paylaşıldı.