Tatvan Ticaret ve Sanayi Odamızın, 1. ve 2. Meslek komiteleri için başkalık seçimleri gerçekleştirildi.

Odamız toplantı salonunda gerçekleştirilen seçimlerde; 1. Meslek Komitesi için yapılan seçimde Komite Başkanlığına Ahmet İlci, yardımcılığına ise Yaşar Kılıçlı seçildi.

Ardından 2. Meslek Komitesi için yapılan başkanlık seçimi sonucunda; Komite Başkanlığına İrfan Akay, Başkan Yardımcılığına ise Reşat Yeniyöndem seçildi.

Odamız 1. ve 2. Meslek Komitesi seçiminin tamamlanmasının ardından her iki komitenin ilk toplantısı da yapılarak, gündem maddeleri görüşüldü.

Öte yandan; toplam 7 meslek komitesinden oluşan odamızın önümüzdeki günlerde ise; diğer meslek komitelerinin seçimleri ve toplantıları gerçekleştirilecek.