AK Parti Bitlis Milletvekili Sn. Turan Bedirhanoğlu, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odamızın 1. Meslek Komitesi tarafından düzenlenen komite toplantısına katıldı.

Oda Başkanımız Bilal Adabağ ve ilgili meslek komitesi üyesi odamız meclis üyelerinin de katılım sağladığı toplantıda, Bims Üreticileri ve Pomzacıların yer aldığı komite üyeleri tarafından sektörel ve genel sorunları gündeme getirildi.

Kentte bulunan Pomza ve Perlit gibi değerli madenlerin katma değeri daha yüksek ürünlere dönüştürülmesi, madendeki bilinçsiz kullanım ve israfın önüne geçilmesi ve Kooperatifleşme gibi başlıca konuların görüşüldüğü toplantıda sorunların çözümü noktasında istişarelerde bulunuldu.

Sektör temsilcilerinin Bims İhtisas OSB taleplerini de dile getirdiği toplantıda; sektörel sorunlara ilişkin hazırlanan rapor Milletvekili Sn. Turan Bedirhanoğlu’na sunuldu.