Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Başkanımız Sayın Bilal Adabağ, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. Yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Yayımladığı mesajında; milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 96. yılını kutlamanın gurur ve mutluluğu içerisinde olduklarını ifade eden Oda Başkanımız Sayın Bilal Adabağ “Tarihi şanlı zaferlerle dolu yüce milletimiz, gösterdiği eşsiz kahramanlıklarla, vatanımızı ve milletimizi yok etmeye çalışanlara karşı birlik ve beraberlik ruhuyla, verdiği mücadeleyle büyük zaferi kazanmış ve bize bu güzel vatanımızı emanet etmiştir. Bu manada; ülkemiz gelişen demokrasisi, güçlü ekonomisi, tarihi ve kültürel mirası ile bölgesinin ve dünyanın önde gelen ülkelerinden biri olmaya doğru emin adımlarla yürümektedir. Bu duygu ve düşüncelerle; bu kutlu mücadelede kanını ve canını vererek bu mukaddes vatanı bizlere emanet eden bütün kahramanlarımızı, aziz şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.” Diye konuştu.