Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Bilal Adabağ, TOBB’un organize ettiği program kapsamında Türkiye’nin Otomobili TOGG’un üretileceği TOGG Bursa Gemlik Tesislerini gezdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı ve TOGG Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Oda/Borsa Başkanları ile TOGG Gemlik Tesislerinde bir araya geldi.

Hisarcıklıoğlu, Oda/Borsa Başkanlarına Türkiye’nin Otomobili Togg’un serüvenini ve geldiği noktayı anlattı.

TOGG CEO’su Gürcan Karakaş da bir sunum yaparak Togg otomobili ve e-mobilite sistemi hakkında bilgi verdi.

Program sonrası Oda Başkanımız Bilal Adabağ ve diğer oda – borsa başkanları tesisi gezerek, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte TOGG Otomobili önünde fotoğraf çektirdi.