Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Bilal Adabağ, Eren Holding tarafından, üretime ve istihdama katkı sunmak amacıyla Rahva mevkiinde inşa edilen iplik fabrikasını ziyaret etti.

Odamız Meclis Üyesi Ferhat Güven ile birlikte farikayı ziyaret eden Oda Başkanımız Bilal Adabağ, Fabrika Müdürü Okan Dönmez ile bir araya geldi. Ziyaret kapsamında Fabrika Müdürü Okan Dönmez ile fabrikayı gezen Oda Başkanımız Bilal Adabağ, fabrika ve çalışmaların son durumu ile ilgili bilgiler aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fabrika Müdürü Okan Dönmez, fabrikada şuanda makine kurulumları yapıldığını belirterek, fabrikanın kısa sürede hizmete başlayacağını ifade etti.

Fabrikanın Bitlis’in gerek üretimine ve gerekse istihdamına büyük katkılar sunacağını ifade eden Oda Başkanımız Bilal Adabağ’da yapılan yatırımdan dolayı Eren Ailesine teşekkürlerini iletti.