Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Bilal Adabağ, Odamız Başkan Yardımcısı Yılmaz Lebit ve Stratejik Planlama Uzmanı Gülay Karaoğlu ile birlikte Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban’ı ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Ahlat ilçemizin genel durumu ve ilçede yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulunularak, yeni yapılacak çalışma ve çalıştaylar konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Oda Başkanımız Bilal Adabağ, ilçenin gelişimi, tanıtımı ve kalkınmasına dönük konular başta olmak üzere ilçeye artı katacak her türlü projede iş birliği ve desteğe hazır olduklarını ifade ederken, Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban ise, duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretten ötürü teşekkürlerini iletti.